Η μυρωδιά των πλαστικών, των υφασμάτων και των επενδύσεων παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα καινούργια οχήματα, με τις εταιρείες να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην οσμή των υλικών της καμπίνας.

Σύμφωνα με τη Seat, η πρώτη αίσθηση που έχει ο υποψήφιος αγοραστής όταν μπαίνει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι αυτής της οσμής. Για αυτό πρέπει να μυρίζει ευχάριστα, ιδιαίτερα αν εξοπλίζεται με δερμάτινες επενδύσεις. Ακολουθώντας το παράδειγμα των premium κατασκευαστών, η ισπανική φίρμα έχει δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα που απαρτίζεται από χημικούς και η δουλειά τους είναι να εντοπίζουν με ακρίβεια όλες τις μυρωδιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα, δεν τρώνε φαγητά με έντονες γεύσεις, δεν πίνουν αλκοόλ, δεν καπνίζουν και αποφεύγουν τα αρώματα, ώστε να διατηρούν την όσφρησή τους καθαρή. Όπως αναφέρει η επικεφαλής του τμήματος, Maria Jose Lopez, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες μεθόδους, αναλύουν όλα τα μέρη του εσωτερικού του οχήματος και τις οσμές που αναδύονται, αντικαθιστώντας όποια επένδυση ή πλαστικό μυρίζει έντονα.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα μοντέλα της Seat


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης