Τα επόμενα καθίσματα της Peugeot θα είναι ονειρικά

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 14:28
Τα επόμενα καθίσματα της Peugeot θα είναι ονειρικά

Κατά τη διαδικασία αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου, οι καταναλωτές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο εσωτερικό του οχήματος και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει.

Η Peugeot, με το πρωτοποριακό ψηφιακό i-Cockpit, το οποίο ανήκει στον εξοπλισμό όλων σχεδόν των μοντέλων της γκάμας της, έκανε τη διαφορά. Ένα ακόμη στοιχείο που εντυπωσιάζει στα μοντέλα της γαλλικής φίρμας είναι τα καθίσματα.

Η εξειδίκευση της Peugeot, άλλωστε, στον συγκεκριμένο χώρο και η εργονομική της καινοτομία επισφραγίζεται και από τη συνεργασία με την Expliseat, εταιρεία ορόσημο στον σχεδιασμό καθισμάτων αεροσκαφών.

Από την οπτική των πελατών, τα καθίσματα πρέπει να εκπληρώνουν τρεις βασικές ανάγκες: τους χώρους, την ασφάλεια και την ευχαρίστηση. Όντας ένα με τον επιβάτη, συμβάλλουν στη διαμόρφωση της τυπολογίας του οχήματος, η οποία πρέπει να είναι συγκεκριμένη για κάθε μάρκα.

Τα επόμενα καθίσματα που θα χρησιμοποιήσει στα αυτοκίνητά της η Peugeot, θα βασίζεται στις τάσεις της εποχής όσον αφορά στη μόδα και τα χρώματα. Θα φέρουν ενσωματωμένους αερόσακους εντός του αφρού, θα προσαρμόζονται στον σωματότυπο κάθε επιβάτη και θα εξοπλίζονται με νέες λειτουργίες μασάζ.

Στην εποχή της αυτόνομης οδήγησης η επικέντρωση στα καθίσματα θα είναι αναπόφευκτη και συνεπώς, τα τελευταία θα βρεθούν στην καρδιά του εσωτερικού σχεδιασμού. Θα πρέπει να προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων, ώστε να μετατρέπουν την καμπίνα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του e-Legend concept.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 14:28