Η νέα έκδοση του ιταλικού μοντέλου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές οτιδήποτε επιζητούν από ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 500X Mirror αποτελεί τον ορισμό του «value for money», καθώς διαθέτει έναν από τους πλουσιότερους εξοπλισμούς στην κατηγορία και παράλληλα, προσφέρεται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Bank.

Πιο συγκεκριμένα, το crossover της Fiat περιλαμβάνει στάνταρ, σύστημα πολυμέσων U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς Xenon, σύστημα  προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, διζωνικό κλιματισμό, προσαρμοζόμενο Cruise Control, Bluetooth, Audiostreaming, Live Services, 6 αερόσακους και ESP/MSR/ASR/HillHolder/ERM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, δεν χρεώνεται το παστέλ χρώμα του εξωτερικούς χρώματος, ούτε, φυσικά, οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, τα διακοσμητικά και οι επενδύσεις στην καμπίνα. 

Το Fiat 500X Mirror είναι διαθέσιμο προς παραγγελία με τον βενζινοκινητήρα 1.4 Multiair απόδοσης 140 ίππων και τον diesel 1.6 MTJ με τους 120 ίππους. Η τιμή και στις δυο εκδόσεις διαμορφώνεται στα 21.200 ευρώ με το μηχανικό κιβώτιο και στα 21.900 ευρώ με το αυτόματο DCT.

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του 500Χ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης