Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα της κατηγορίας, με ιδιαίτερη αισθητική και εκλεπτυσμένο στιλ. Πλέον, το DS3 διαθέτει τα πιο εντυπωσιακά φώτα και πιο οικονομικούς κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανανεωμένο γαλλικό μοντέλο, εξοπλίζεται με νέα φωτιστικά σώματα που συνδυάζουν τεχνολογία LED με Xenon. Τα φανάρια, εκτός του ότι προσδίδουν ένα premium προφίλ, είναι πιο αποδοτικά, οικονομικά και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Σε σχέση με τα συμβατικά φώτα, προσφέρουν περισσότερη ορατότητα κατά 75% στη μεγάλη σκάλα, καταναλώνουν κατά 35% λιγότερη ενέργεια και λειτουργούν για 20.000 ώρες.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το DS3 θα λανσαριστεί στην αγορά τον Ιούνιο, έχοντας νέες ζάντες 17 ιντσών, καινούργια χρώματα για το εξωτερικό αμάξωμα, πολλές επιλογές διαμόρφωσης στο εσωτερικό και νέες επενδύσεις.

Επιπλέον, θα προσφέρεται με τον νέο κινητήρα Blue HDi, σε εκδόσεις ισχύος 100 και 120 ίππων, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να είναι στα 3 και 3,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, αντίστοιχα, και τις εκπομπές ρύπων στα 79 και 94 γρ./χλμ., απαλλάσσοντας τον ιδιοκτήτη από τα τέλη κυκλοφορίας.


Φυσικά, συνεχίζει να διατίθεται σε κλειστή και ανοικτή έκδοση με υφασμάτινη οροφή.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης