Πρωταγωνιστεί στα όνειρα χιλιάδων οδηγών. Αποτελεί τη βασίλισσα των sport car. Είναι ένα καθαρόαιμο τετράτροχο υψηλών επιδόσεων, ικανό να γοητεύσει και τον πιο έμπειρο χειριστή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά της 911 Turbo φθάνει στο αποκορύφωμα της δόξας. Το εμβληματικό αυτοκίνητο της Porsche είναι πιο ισχυρό και γρήγορο από κάθε άλλη φορά. O boxer κινητήρας των 3,8 λίτρων με τους δύο στροβιλοσυμπιεστές VTG αποδίδει 650 ίππους και 800 Nm ροπής. Συνδυάζεται με PDK κιβώτιο 8 σχέσεων, τα 0-100 έρχονται σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.

Τα ενεργά συστήματα αεροδυναμικής (Porsche Active Aerodynamics) μεταβάλλουν τα πτερύγια μπροστά και την φτερούγα πίσω, βελτιώνοντας την κάθετη δύναμη και συμβάλλοντας στη βελτίωση της συμπεριφοράς στις υψηλές ταχύτητες.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάρτηση PASM προσαρμόζεται ανάλογα τις συνθήκες και το οδόστρωμα, ενώ τα carbon κεραμικά φρένα με τις δεκαπίστονες δαγκάνες φροντίζουν για την άμεση επιβράδυνση. Όσο για το σπορ σύστημα της εξάτμισης, ο ήχος σε κάθε βύθισμα του ποδιού στο γκάζι μπορεί να μαγέψει ακόμη και τις «αηδονόλαλες» Σειρήνες του Ομήρου. 

Στο παρακάτω video η Porsche παρουσιάζει τα highlights της υπέροχης 911 Turbo S, η οποία είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στη Γερμανία έναντι του ποσού των 216.396 ευρώ. 

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης