Μπορείς να τον χαρακτηρίσεις αλλόκοτο, εκκεντρικό, εγωπαθή, με περίεργη αίσθηση του χιούμορ. Δεν διστάζει να τα βάλει με όλους και με όλα και να διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά του.

Ο Jeremy Clarkson είναι ο άνθρωπος που λατρεύεις να μισείς. Ό,τι και να πιστεύεις όμως γι΄αυτόν, δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς στο ταλέντο του, στις υποκριτικές ικανότητες και τις γνώσεις του γύρω από τους τέσσερις τροχούς. Το Top Gear δημιούργησε σχολή στις εκπομπές αυτοκινήτων και o 56χρονος Άγγλος μαζί με τους πιστούς φίλους και συνεργάτες, Richard Hammond και James May, έδωσαν στον κόσμο ένα σόου που κανείς δεν θα ξεχάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα εκπομπή Grand Tour που ετοιμάζουν οι τρεις Βρετανοί στο Amazon αναμένεται με ανυπομονησία. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, ότι θα παρουσιάσουν κάτι που μπορεί να ξεπεράσει σε θεαματικότητα ακόμα και το Top Gear.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Clarkson αρθογραφεί σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες. Στη στήλη του στους Sunday Times, δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα που οδήγησε το 2015 και το 2016. Οι επιλογές του είναι για ακόμα μια φορά ιδιαίτερες, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τη λίστα του Βρετανού

Mazda MX-5 Miata 2.0 Sport Recaro
Alfa Romeo 4C Coupe
Mercedes-AMG GT S
Ford Focus RS
Ford Mustang Fastback 5.0 V8 GT
Volvo XC90 D5 AWD
Vauxhall/Opel Zafira Tourer 1.6 CDTi Tech Line
BMW M2
Ferrari 488 GTB
Lamborghini Aventador SV

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης