Το έγκυρο αμερικανικό έντυπο της Ένωσης Καταναλωτών των ΗΠΑ, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τα καλύτερα και χειρότερα SUV που κυκλοφορούν στην τοπική αγορά.

Το Consumer Reports αξιολόγησε όλα τα αυτοκίνητα σε 50 διαφορετικές κατηγορίες, τόσο σε δημόσιους δρόμους, όσο και στην πίστα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, καλύτερο μικρό SUV αναδείχθηκε το Subaru XV Crosstrek και χειρότερο το Fiat 500X στην έκδοση Easy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Subaru επικράτησε και στη μικρομεσαία κατηγορία, με το Forester να λαμβάνει την υψηλότερη διάκριση. Στην τελευταία θέση βρέθηκε το Jeep Cherokee Laredo. Το βραβείο του «Best Midsized SUV» έλαβε το Toyota Highlander, με το Jeep Wrangler Unlimited Sahara να κατατροπώνεται.

Στην κατηγορία «Best Large SUV» πιο αξιόπιστο αναδείχθηκε το Dodge Durango και πιο αναξιόπιστο το Toyota Sequoia Limited. Στις πολυτελείς κατηγορίες «Best Luxury Compact SUV» και «Best Luxury Midsized/Large SUV», κυριάρχησαν τα γερμανικά μοντέλα Porsche Macan και Audi Q7, με τα Land Rover Discovery Sport HSE και Cadillac Escalade Premium, να αξιολογούνται ως τα χειρότερα.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης