Η Cupra ανακοίνωσε ότι το ολοκαίνουργιο SUV είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην αγορά. Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων μέσα στο φθινόπωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Formentor σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε αποκλειστικά για την Cupra. Θα προσφέρεται με ένα ευρύ φάσμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων του 2.0 TSI απόδοσης 310 ίππων και 400 Nm ροπής και της plug-in hybrid έκδοσης με τους 245 ίππους και την ηλεκτρική αυτονομία των 50 χιλιομέτρων.

Διατίθεται σε τρία αποκλειστικά χρώματα, εμπνευσμένα από τη φύση (Petrol Blue Matt, Magnetic Tech Matt και Graphene Grey). Η διαδικασία ανάπτυξης της χρωματικής παλέτας διήρκησε 3 ολόκληρα και για να ολοκληρωθούν οι αποχρώσεις πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 800 συνθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η Francesca Sangalli, επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού Color&Trim, τα χρώματα είναι πολύ σημαντικά για τον χαρακτήρα μιας μάρκας. Αυτά του Formentor είναι σοφιστικέ, καινοτόμα και συναρπαστικά. Ταιριάζουν απόλυτα στο αυτοκίνητο και όλα έχουν εμπνευστεί από τη φύση, από τα ορυκτά, το περιβάλλον, τις πέτρες.

Επίσης, οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ έξι πιο συνηθισμένων αποχρώσεων και συγκεκριμένα των: Desire Red, Dark Camouflage, Midnight Black, Urban Silver, Magnetic Tech και Nevada White.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης