Αυτήν την εβδομάδα ανοίγει τις πύλες του το διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι και η Lancia, όπως είναι αναμενόμενο, θα παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα και εκδόσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περίπτερό της θα αποπνέει τη γοητεία και τη φινέτσα του κόσμου του κινηματογράφου, ενός κόσμου αποτυπωμένου στα γονίδια της μάρκας.
 
Πρωταγωνίστρια στο περίπτερο θα είναι η νέα ανοιχτή Lancia Flavia, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες. Εξοπλισμένη με κινητήρα βενζίνης 2.4 λίτρων (απαγορευτικός για την Ελλάδα), συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, αποδίδει 170 ίππους και παράγει ροπή 220Nm. Εντυπωσιακός είναι ο όγκος του αυτοκινήτου, με το μήκος να αγγίζει τα 4,9 μέτρα. Στο Παρίσι θα φιλοξενηθεί, επίσης, η Lancia Thema. Πρόκειται για το πρώτο εγχείρημα που προέκυψε από τη συγχώνευση της Lancia και της Chrysler, συνδυάζοντας στοιχεία από το DNA και των δύο μαρκών. Ξεκινώντας την εμπορική της πορεία στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, η Thema θα διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού και δύο κινητήρες (3.6 V6 286hp βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και 3.0 V6 Multijet II 190hp και 239hp με αυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων).

Επίσης, θα υπάρξει το Voyager Platinum, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των πολυμορφικών. Το εν λόγω μοντέλο διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού με δύο κινητήρες (2.8L Euro5 turbo diesel 163hp και 3.6L V6 Pentastar 283hp). Στο περίπτερο θα υπάρχει η ιδιαίτερα δημοφιλής Ypsilon, ενώ θα κάνει την εμφάνισή της και η Delta 1.6 Gold Multijet 120hp Euro5 turbodiesel, η οποία συνδυάζεται με ημιαυτόματο κιβώτιο Selectronic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης