Δεν έχουν περάσει 2 χρόνια από το λανσάρισμά της ως ανεξάρτητη μάρκα και η Cupra έχει ήδη κάνει αίσθηση ως φίρμα υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο διάστημα και μέχρι τα τέλη του έτους, η ισπανική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τρία ξεχωριστά μοντέλα τα οποία ενσωματώνουν υβριδικό σύνολο. Πρόκειται για τα Cupra Leon, Cupra Leon Sportstourer και το Formentor, ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την ίδια – δεν είναι δηλαδή προϊόν της Seat.

Όλα διακρίνονται για τη δυναμική εμφάνιση, τις προηγμένες τεχνολογίες πλαισίου και διεύθυνσης, τις υψηλές επιδόσεις, τα εντυπωσιακά σπορ καθίσματα, το τιμόνι με τα κουμπιά εκκίνησης του κινητήρα και Cupra Mode, τις ψηφιακές οθόνες και τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κάνει τη διαφορά ωστόσο είναι το Formentor. Αναμένεται στην αγορά τον Σεπτέμβριο, εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα, τροφοδοτείται από τον 2.0 TSI κινητήρα των 310 ίππων και 400 Nm ροπής, καθώς και από ένα plug-in hybrid σύνολο απόδοσης 245 ίππων με ηλεκτρική αυτονομία 60 χιλιόμετρα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2021 θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο el-Born.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης