Αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εκτός δρόμου ικανότητές τους. Είναι σχεδιασμένα ώστε να αντεπεξέρχονται σε κάθε πρόκληση και να κινούνται στα πιο δύσβατα εδάφη, διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα άνεσης στις καθημερινές μετακινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλοντας να προσφέρει στους κατόχους τη μέγιστη ασφάλεια, η Fiat Chrysler Automobiles εξέλιξε για τα νέα Jeep Wrangler και Gladiator ένα προηγμένο σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος.

Σε αντίθεση με τα τυπικά συστήματα φρεναρίσματος που χρησιμοποιούν για τη λειτουργία τους ένα ραντάρ τοποθετημένο στον προφυλακτήρα, στα Wrangler και Gladiator το αντίστοιχο ραντάρ βρίσκεται στο παρμπρίζ (IRCM).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα λειτουργεί ανεξάρτητα από το σχήμα του εμπρόσθιου προφυλακτήρα και παράλληλα είναι απόλυτα προστατευμένο από βλάβες που μπορούν να προκύψουν είτε σε εκτός δρόμου διαδρομές (επαφή με βράχους, κλαδιά, κ.λπ.) είτε σε μικροατυχήματα στην καθημερινή χρήση.

Να σημειώσουμε ότι το Jeep Wrangler είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά -συμπεριλαμβανομένου του συστήματος IRCM- με τιμές που ξεκινούν από τις 69.900 ευρώ και 4 χρόνια εγγύηση, ενώ το Gladiator αναμένεται να έρθει στα τέλη του 2020.   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης