Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ζέστη, καύσωνας και το μυαλό σίγουρα ταξιδεύει στην πιο κοντινή (ή και μακρινή δεν μας χαλάει) παραλία. Όπως θα έχετε διαπιστώσει οι παραλίες έχουν βουλιάξει, η αγορά έχει… παγώσει αλλά η Τα νέα της πιάτσας πάνε… διακοπές και επιστρέφουν με πολύ… υλικό! Το Auto Moto… παραμένει και ενημερώνει 24 ώρες το 24ωρο!!! ζωή, είτε το θέλουμε είτε όχι, συνεχίζεται.

Μετά την… σφαλιάρα που έχει δεχτεί η αγορά του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, οι περισσότεροι προσπαθούν να βάλουν μία τάξη. Τα πράγματα είναι δύσκολα, οι δυσκολίες θα συνεχιστούν αλλά οι εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες για το… 2016. Σε αυτή τη χρονιά ρίχνουν τις ελπίδες τους τα μεγάλα κεφάλια θεωρώντας πως τότε θα αρχίσει να σταθεροποιείται και πάλι η κατάσταση. Το ευχόμαστε!!!

Καλό καλοκαίρι!!!! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με τα ανανεωμένα 'Νέα της Πιάτσας'...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζουμε δυνατά
Εμείς συνεχίζουμε κανονικά αυτή την εβδομάδα και πάμε… διακοπές από την επόμενη! Διακοπές θα πάνε και «Τα νέα της πιάτσας» αλλά η ενότητα “Auto Moto” συνεχίζει κανονικά και δυνατά 7 μέρες την εβδομάδα 24 ώρες το 24ωρο. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε και να ενημερώνεστε πρώτοι…

Mην ξεχνάτε και τον τρόπο, για όσους θέλουν να μας ενημερώσουν για τα δικά τους νέα που ίσως δεν γνωρίζουμε. Μπορούν να το κάνουν μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)


Καλή ανάγνωση!
  

 
———————————————————

Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή του σε δημοσιογραφική παρουσίαση ο Διευθυντής Πωλήσεων της Honda – Mitsubishi, Θεοδόσης Τζαμαριάς. Επίσης για πρώτη φορά είδαμε και τον Διευθυντή Marketing της Mitsubishi Χρήστο Βλαχογιάννη, ο οποίος βρίσκεται στην εταιρεία του ομίλου Σαρακάκη εδώ και περίπου έξι μήνες. Η εμφάνισή τους έγινε κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής παρουσίασης του ανανεωμένου Mitsubishi ASX.

Από τους αριστερά που κάθονται: Τζαμαριάς, Βλαχογιάννης και Αλέξανδρος Σαρακάκης...

 
———————————————————

Ακόμα δεν έχει καλυφτεί η θέση του Εμπορικού Διευθυντή της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Suzuki ύστερα από την αποχώρηση του Νικόλα Μπέρναρντ (ο οποίος μετακόμισε στην Audi). Προς το παρόν το.. έργο τρέχουν ο Προϊστάμενος Πωλήσεων Σπύρος Χατζηπάνης και η Υπεύθυνη Marketing Μυρτώ Μπουτραχάνη. To όνομα του Εμπορικού θα μάθουμε όπως δείχνουν τα πράγματα μετά το καλοκαίρι…

———————————————————

Τελικά… ο Γιάννης Σκουφής έγινε μέλος του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, όπως είχαν γράψει «Τα νέα της Πιάτσας» την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα το Προεδρείο ενημέρωσε και τις εταιρείες με mail που έστειλε στους υπεύθυνους Δημοσίων Σχέσεων. Μαζί όμως με το ενημερωτικό mail εστάλη… και πρόταση χορηγίας προς την εταιρεία Continental αλλά και ένα πρόχειρο κείμενο που προφανώς είχε δημοσιευτεί στο… Facebook με αποδέκτη τον “Yannis Efraimidis”.

Η… γκάφα διορθώθηκε με ένα δεύτερο mail που έστειλε την επόμενη ημέρα ο Πρόεδρος του θεσμού Αντώνης Κόλλιας που αναγνώρισε το λάθος του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αν και λειτουργούμε, όπως γνωρίζετε, χωρίς γραμματειακή υποστήριξη, εννοείται πως η ευθύνη για την αναστάτωσή σας από τα διάφορα copy – paste που έγιναν, βαρύνει  αποκλειστικά και μόνο τον υπογράφοντα».

——————————————————— 

Δημοσιογραφική αποστολή στη Γαλλία ετοιμάζει για τις αρχές Σεπτέμβρη η Renault

———————————————————

Στην Φρανκφούρτη θα ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα ελληνική αποστολή δημοσιογράφων για να οδηγήσει το νέο Honda Jazz.

 
———————————————————

Ο Δημήτρης Ψυλλάκης, πρώην Εμπορικός Διευθυντής των επιβατικών οχημάτων της Mercedes-Benz Hellas, μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη καριέρα του στη Λατινική Αμερική μετακομίζει στην Ασία, αναλαμβάνοντας Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz στην Κορέα. Ο κ. Ψυλλάκης ήταν από το 1992 στη Mercedes-Benz Hellas, από όπου αποχώρησε το 2009 αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή επιβατηγών της Mercedes-Benz για όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, με έδρα στη Βραζιλία. Πλέον, από 1η Σεπτεμβρίου 2015 αναλαμβάνει CEO της Mercedes-Benz Κορέας.

πηγή: gocar.gr

 
———————————————————

Πριν από λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή του σε γνωστό καφέ του Ψυχικού πρώην διευθυντής εισαγωγικής εταιρείας. Όπως μας ενημέρωσαν δεν ήταν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση

———————————————————

Συνολικά 46 δημοσιογράφους προσκάλεσε η Mitsubishi για την παρουσίαση του ανανεωμένου ASX εντός Αττικής. Ιδιαίτερα μεγάλη για τα δεδομένα της εποχής.

———————————————————

Με ύφος…. χιλίων καρδιναλίων κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Τι σου κάνει η προβολή!!! 

———————————————————

Επιθετική πολιτική έχουν επιλέξει ορισμένες εισαγωγικές εταιρείες που βγαίνουν διαφημιστικά σε όλα τα Μέσα!

———————————————————

Πολύ έξυπνο διαγωνισμό τρέχει μέσω Facebook για την Ford. Με τίτλο «Πείτε ψέματα στα παιδιά σας και κερδίστε!!!», σας προκαλεί να πείτε αθώα ψεματάκια για να κερδίσετε ένα διήμερο με το νέο Ford C-MAX. Δείτε τον διαγωνισμό πατώντας ΕΔΩ

 
———————————————————

Φωτιά ξέσπασε στο κατάστημα της Porsche στην Γλυφάδα την Δευτέρα 27 Ιουλίου τα ξημερώματα για άγνωστους λόγους προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στο κτήριο αλλά και σε πέντε αυτοκίνητα. (Διαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ)

——————————————————— 

Λεφτά… υπάρχουν. Στο ποσό των 3.7 δις ευρώ πουλήθηκαν οι μετοχές της LeasePlan Corporation N.V., που ασχολείται με τη διαχείριση εταιρικών στόλων και υπηρεσιών μετακίνησης.

 
———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 13-19 Ιουλίου πούλησαν 5.330 και 3.710 τεύχη αντίστοιχα.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 5
2. www.protothema.gr 7
3. www.newsit.gr 10
4. www.newsbomb.gr 14
5. www.in.gr 16
6. www.news247.gr 19
7. www.gazzetta.gr 20
8. www.naftemporiki 28
9. www.newsbeast.gr 29
10. www.capital.gr 30

* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (1o Google.gr, 2o Facebook.com, 3o Google.com, 4o Youtube.com)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)
1. www.newsauto.gr 198
2. www.autoblog.gr 481
3. www.autotriti.gr 520
4. www.gocar.gr 984
5. www.caroto.gr 1.226
6. www.4troxoi.gr 1.393
7. www.carzine.gr 1.425
8. www.caranddriver.gr 1.591
9. www.motornews.gr 1.766
10. www.drive.gr 2.457
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 27/7/2015

 
——————————————————— 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αυτός είναι ο φωτογράφος Σπύρος Κανατάς ο οποίος προσπαθεί να απαθανατίσει τη στιγμή. Την ίδια ώρα ένας δεύτερος… φωτογράφος «παγώνει» την εικόνα και απλά… γράφει! Θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε «Καλλιτέχνες x.

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 5…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 6…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 7…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 8…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 9…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 10…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 11…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 12…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 13…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 14…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 15…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 16…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 17…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης