Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει το UFC τόσο δημοφιλές και να πουλήσει τα περισσότερα Pay Per View στην ιστορία του MMA. Ο Conor McGregor είναι σταρ των Mixed Martial Arts και με σωστό marketing κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Είτε χάνει είτε κερδίζει (τελευταία κυρίως το πρώτο) αποκτά εκατομμύρια δολάρια ενώ  πλέον πούλησε και το δικό του ουίσκι για σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια εκτοξεύοντας ακόμα περισσότερο την περιουσία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά τα λεφτά και ο Ιρλανδός έχει ξοδέψει σημαντικό μέρος αυτών σε εντυπωσιακά αυτοκίνητα αλλά και σε ένα απίθανο γιοτ της Lamborghini. Δείτε τα πιο διαλεχτά κομμάτια στο γκαράζ του.

Lamborghini Aventador: Με V12 κινητήρα και 700 ίππους καταφέρνει το 0-100 σε 3 δευτ. Τιμή σχεδόν 400.000 δολάρια.

Lamborghini Aventador Roadster: Για τις ημέρες που έχει καλό καιρό και θέλει να χαρεί  τον ήλιο, η convertible επιλογή δίνει το παρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

DeLorean DMC-12: Έβγαλε 85.000.000 σε ένα βράδυ. Ίσως η καλύτερη επένδυση του σε ένα αυτοκίνητο που ποτέ δεν θα χάσει την αξία του.

Cadillac Escalade: 420 άλογα για ένα θηρίο SUV με 6.2 λίτρα κινητήρα. Ναι, και τη BMW i8 δίπλα είναι επίσης δική του.

Mercedes Benz S500: 0-100 σε 4.6 δευτ. 455 άλογα. Κομψότητα, άνεση και πολυτέλεια.

Rolls Royce Dawn: Με V12 κινητήρα 6.500κ.εκ. απόδοσης 563 ίππων. Το 0-100 έρχεται σε μόλις 5 δευτ ενώ για την κατασκευή της χρειάστηκαν πάνω από έξι μήνες.

Rolls Royce Ghost: Ένα κινούμενο marketing με την φωτογραφία του κολλημένη σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου.

Lambo Yacht: Με τιμή στα 4 εκατομμύρια ευρώ και δύο V12 MAN κινητήρες αποδίδει 4.000 ίππους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης