Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τολμηρό σχεδιαστικά, με ξεχωριστή προσωπικότητα που εκφράζεται σε κάθε τμήμα του αμαξώματος. Το Juke είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα crossover, με έντονα χρώματα και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διαφορά φυσικά κάνουν οι διχρωμίες, που καλύπτουν κάθε απαίτηση των υποψήφιων αγοραστών. Για να επιτευχθεί αυτή η εκπληκτική διχρωμία, η Nissan ακολούθησε μια αυστηρή διαδικασία, συνδυάζοντας τη δεξιοτεχνία των ειδικών με την ακρίβεια των ρομπότ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άψογο φινίρισμα επιτυγχάνεται έπειτα από μια αυστηρή διαδικασία καθαρισμού. Οι μικροσκοπικές κηλίδες σκόνης αφαιρούνται προσεκτικά διασφαλίζοντας ότι το χρώμα μπορεί να εφαρμοστεί σε τέλεια επιφάνεια. Οι χειριστές στα τμήματα βαφής φορούν ρούχα χωρίς χνούδι για να αποφύγουν τη μόλυνση του περιβάλλοντος και χρησιμοποιείται ειδικός φωτισμός για να επιτρέπεται στους υψηλά εκπαιδευμένους επιθεωρητές να εντοπίζουν και να αφαιρούν τυχόν ατέλειες.

Χρησιμοποιώντας τα τέσσερα υπερσύγχρονα τμήματα βαφής στο εργοστάσιο του Sunderland, οι εξειδικευμένοι χειριστές της Nissan εφαρμόζουν με περίσσεια δεξιοτεχνία τα χρώματα στο Juke. Η διαδικασία υψηλής τεχνολογίας διασφαλίζει ότι κάθε όχημα εξέρχεται της παραγωγής με μια λαμπερή, εντυπωσιακή εμφάνιση που ταιριάζει με την τολμηρή προσωπικότητά του.

Από το electrocoat αστάρι και την προσεκτική διαδικασία εμβάπτισης, μέχρι την εφαρμογή στεγανοποίησης και βαφής του αμαξώματος, κάθε στάδιο βελτιστοποιείται για να προσφέρει το τέλειο μείγμα ανθεκτικότητας και ομορφιάς.

Η επιλογή της διχρωμίας αποτελεί μια τάση που αναβιώνει στο αγοραστικό κοινό. Το 30% των πελατών επιλέγουν έναν συνδυασμό διχρωμίας για το αυτοκίνητο, με το πιο δημοφιλές να είναι το λευκό περλέ χρώμα με μαύρη οροφή.

Για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών της, η ιαπωνική φίρμα προσφέρει 11 χρώματα αμαξώματος, σε συνδυασμό με τρία χρώματα οροφής, φτάνοντας τους 15 συνδυασμούς διχρωμίας.

 

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Juke στην Ελλάδα

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης