Σε τέσσερις αποκλειστικούς χρωματισμούς θα είναι διαθέσιμη η ειδική έκδοση της 488 Pista, η οποία παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα, στο πλαίσιο του 24ώρου αγώνα του Le Mans.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πανέμορφη καλλονή από το Maranello θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Αποτελεί δημιουργία του τμήματος εξατομίκευσης «Tailor Made» και απευθύνεται σε εκλεκτούς πελάτες της Ferrari. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να την αποκτήσουν μόνο όσοι λαμβάνουν μέρος στο αγωνιστικό πρόγραμμα «client racing drivers».

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική φίρμα, η 488 Pista Piloti Ferrari θα είναι διαθέσιμη στα χρώματα «Argento Nyrburgring, Nero Daytona, Blu Tour De France και Rosso Corsa». Στο αμάξωμα διακρίνεται η φαρδιά λευκή ρίγα με την πράσινη και κόκκινη λωρίδα αριστερά και δεξιά, καθώς και το σήμα WEC 2017 στο κέντρο, όπου αναγράφεται το AF Corse. 51, δηλαδή το όχημα με το οποίο οι Alessandro Pier Guidi και James Calado κατέκτησαν τον τίτλο στον αγώνα αντοχής πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από alcantara, στα μπάκετ καθίσματα υπάρχουν τα χρώματα της ιταλικής σημαίας και το σήμα της Ferrari, ενώ στα μαρσπιέ έχει τοποθετηθεί ένα carbon φιλέτο με το λογότυπο «Tailor Made» και την έκφραση «Exclusively for Piloti Ferrari». 

Για την κίνηση φροντίζει ο πολυβραβευμένος V8 3.9 biturbo κινητήρας απόδοσης 720 ίππων και 770 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε λιγότερα από 2,9 δευτερόλεπτα και τη βελόνα του κοντέρ να σταματά στα 340 χλμ./ώρα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης