Εκτός του νέου κύκλου επεισοδίων της δημοφιλούς εκπομπής αυτοκινήτου μένει ο Chris Evans, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Τwitter.

Η πρώτη σεζόν του Top Gear στη μετά Clarkson εποχή δεν είχε την απήχηση που ανέμεναν οι συντελεστές, με τα νούμερα τηλεθέασης να κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η συμπεριφορά του ιδιόρρυθμου Βρετανού προς τους συνεργάτες του, με τον Matt LeBlanc να είναι έξαλλος μαζί του. Ο Αμερικανός ηθοποιός και οι υπόλοιποι δεν άντεχαν άλλο τα τερτίπια του κεντρικού παρουσιαστή, κατηγορώντας τον για αλαζονεία, αγένεια και έλλειψη σεβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος της αποχώρησης του Evans, με τους LeBlanc, Chris Harris, Eddie Jordan, Sabine Schmitz και Rory Reid να αναβαθμίζονται εν όψει των γυρισμάτων της 24ης σεζόν του Top Gear που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα για τον 50χρονο παρουσιαστή, έπειτα από καταγγελία γυναίκας. Ο Chris Evans διερευνάται για σεξουαλική παρενόχληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης