Στο ΤΟΡ10 της ADAC και σε έρευνα που πραγματοποίησε σχετικά με το κόστος χρήσης των αυτοκινήτων βρέθηκαν τέσσερα μοντέλα της Mitsubishi.

Το ολοκαίνουργιο Space Star που είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά ψηφίστηκε ως το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία «Μικρό Αυτοκίνητο» χάρη στην μέγιστη αξιοποίηση του χώρου παρά το μικρό του μέγεθος. Ο συνολικός υπολογισμός του κόστους χρήσης σύμφωνα με την ADAC ανέρχεται 28,7 cents/χλμ. και συμπεριλαμβάνει τα σταθερά κόστη (φόροι και ασφάλεια), κόστος επισκευής (σέρβις και ελαστικά) και λειτουργικά κόστη (καύσιμο, λάδια, συντήρηση).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, στη μεσαία κατηγορία, η ADAC αξιολόγησε το ASX 1.6 ClearTec Inform 2WD, το οποίο κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία του με κόστος 45,7 cents/χλμ. Στην ανώτερη μεσαία κατηγορία η Mitsubishi βρέθηκε με δύο μοντέλα στο ΤΟΡ10. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το Outlander 2.0 2WD ClearTec Inform με κόστος 52.4 cents/χλμ. ενώ στην ένατη θέση της ίδιας κατηγορίας βρέθηκε το Pajero 3.2 DI-D Inform, με κόστος 67.9 cents/χλμ.

  

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης