Το πολυαναμενόμενο μεγάλο πολυτελές coupe της βαυαρικής φίρμας είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί, προκαλώντας τον θαυμασμό των φίλων των τεσσάρων τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ναυαρχίδα της BMW έχει χαρακτηριστεί από την εταιρεία ως ένα ονειρικό τετράτροχο, ένα σπορ πολυτελές coupe με συναρπαστική σχεδίαση, απαράμιλλης αισθητικής καμπίνα και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Προκειμένου να μας κρατήσει σε εγρήγορση, η BMW έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες και ένα video από τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου στην Ουαλία. Παράλληλα, αποκάλυψε τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της M850i, η οποία θα τοποθετηθεί κάτω από την πανίσχυρη M8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό σπορ μοντέλο 2+2 θέσεων τροφοδοτείται από μία αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 4,4 twin-turbo κινητήρα, με την απόδοση να εκτοξεύεται στους 530 ίππους και τα 750 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic, με τις επιδόσεις να παραμένουν άγνωστες.

Επίσης, εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης xDrive, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ενεργό σύστημα διεύθυνσης «Integral Active Steering» και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις «Adaptive M».

Το παγκόσμιο ντεμπούτο της 8άρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2018, με το λανσάρισμα στην αγορά να ξεκινά στα τέλη του έτους.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης