Του Λουκά Παπαλάμπρου

Στη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης της ακριβοθώρητης Mulsanne που διακρίνεται για τα αποκλειστικά διακοσμητικά και πανάκριβα αξεσουάρ προχώρησε η βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο ονομάζεται Mulsanne W.O. Edition by Mulliner και αναπτύχθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της διάσημης μάρκας, αποτίνοντας παράλληλα φόρο τιμής στον W.O. Bentley.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συλλεκτική limo είναι βαμμένη στο μαύρο χρώμα Onyx, φέρει το γράμμα «B» στους τροχούς, πλακέτα με τον αριθμό «100» στο πλάι του αμαξώματος, χρωμιωμένες λεπτομέρειες και ειδικά σήματα στα φτερά.

Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Χειροποίητα κόκκινα δέρματα καλύπτουν όλες τις επιφάνειες της καμπίνας, ξύλινες επιφάνειες περιβάλλουν τις πόρτες, ενσωματωμένα κουρτινάκια φροντίζουν για την προστασία των επιβατών από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις ακτίνες του ηλίου, ενώ τα πατάκια από 100% μαλλί κλέβουν τις εντυπώσεις με την υφή και την εικόνα τους.

Φυσικά, από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσε να λείπει το ψυγείο, η σαμπανιέρα και τα κρυστάλλινα ποτήρια. Το χειροποίητο ερμάριο με την υπογραφή του ιδρυτή της φίρμας και το φιλέτο από τον στροφαλοφόρο άξονα της Bentley 8 Litre εκτοξεύουν την αξία του αυτοκινήτου.

Μόλις 100 εκλεκτοί πελάτες της Bentley θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δική τους αυτήν την εντυπωσιακή λιμουζίνα. Οι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο μηχανικών συνόλων, του V8 6,75 λίτρων με τους 513 ίππους και του επίσης V8 των 537 ίππων.

Η τιμή της Mulsanne W.O. Edition by Mulliner θα ανακοινωθεί στο Monterey Car Week της Καλιφόρνια, τον Αύγουστο, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2019.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης