Η Porsche, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον όμιλο Μοτοδυναμική, στήριξε για πρώτη φορά το θεσμό του Andros Race αποδεικνύοντας ότι το να επιτυγχάνεις επιδόσεις σε δύσκολες συνθήκες με πάθος και επιμονή είναι αυτό που σε ξεχωρίζει και σε κατατάσσει στους ηγέτες. Όταν αγαπάς κάτι και αφοσιώνεσαι, μπορείς όχι μόνο να πετύχεις αλλά και να ξεπεράσεις τα όρια σου. Η Porsche είναι χορηγός του αγώνα της Άνδρου και του σκάφους «Blackjack».

Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» έχει χαρακτηριστεί από την ιστιοπλοϊκή κοινότητα ως «the toughest race» διότι οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου απαιτούν άριστες ιστιοπλοϊκές γνώσεις. Ο αγώνας με πρωτεργάτη την Ιωάννη Β. Γουλανδρή, διεξήχθη για πρώτη χρονιά το 1967. Διοργανωτές του «55ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» είναι ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής της Porsche, του ομίλου Μοτοδυναμική, κος. Νίκος Σινογιάννης δήλωσε: «Όσοι είστε εδώ και συμμετέχετε στον αγώνα αυτό γνωρίζετε τι σημαίνει “the toughest race”. Το έχετε νιώσει όταν τα όρια ξεπερνιούνται και  η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, όμως το πάθος για επιδόσεις για τερματισμό υπερτερούν. Πολλοί παράγοντες συντελούν σε αυτό που λέμε επιδόσεις, είναι η ταχύτητα, η τεχνική γνώση που θα οδηγήσει σε λιγότερα λάθη, είναι ο αριστοτεχνικός τρόπος να ελίσσεσαι ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, είναι το κάθε ένα από τα παραπάνω και όλα αυτά μαζί. 

Η Porsche στηρίζει τον θεσμό του Andros Race γιατί μας ταιριάζει, γιατί βρίσκουμε πολλές κοινές αξίες, γιατί είμαστε κοντά στους νέους και αυτούς που νιώθουν πάντα νέοι, τους αθλητές αλλά και αυτούς που δεν σταματάνε να αγωνίζονται, τους φιλόδοξους, τους πρωτοπόρους, είμαστε κοντά σε αυτούς που αγαπούν την αδρεναλίνη και βρίσκονται σε μια διαρκή κίνηση, σε μια εξέλιξη. Αυτές είναι και οι αξίες που μοιραζόμαστε με τον όμιλο της Μοτοδυναμική στον οποίο ανήκουμε. Στη Μοτοδυναμική στηρίζουμε αθλητές, ομάδες και ομίλους.»
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης