Τι θα συμβεί άμα βάψεις μόνος σου το αυτοκίνητο;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 10:30
Τι θα συμβεί άμα βάψεις μόνος σου το αυτοκίνητο;

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Δεν είναι τυχαίο που το ολικό βάψιμο ενός αυτοκινήτου κοστίζει κοντά στα 1.200 ευρώ (στην καλύτερη των περιπτώσεων). Ο λόγος είναι ότι η διαδικασία γίνεται με ειδική τεχνοτροπία και με τα ανάλογα μηχανήματα που εξασφαλίζουν πως το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο, σωστό και χωρίς ερασιτεχνισμούς.

Κάποιος προσπάθησε να βάψει λευκό το Audi του και να γλιτώσει τα λεφτά του φανοποιείου κάνοντας όλη τη δουλειά μόνος. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Facebook, στις οποίες φαίνεται πως δεν γλίτωσαν ούτε τα φανάρια ούτε τα τζάμια ούτε τίποτα, λες και δεν τοποθετήθηκε κανένα προστατευτικό κατά τη διαδικασία. 

Αντίθετα, κάθε κομμάτι του αμαξώματος είναι λουσμένο με λευκή βαφή, από την οποία δεν ξέφυγαν ούτε ο διαχύτης, η γρίλια, η αεροτομή, ακόμα και οι υαλοκαθαριστήρες!

Τα πράγματα φαίνονται ακόμη χειρότερα άμα κοιτάξουμε λίγο καλύτερα. Μια εικόνα του μπροστινού πλαισίου του αυτοκινήτου δείχνει ότι το χρώμα έχει ψεκαστεί εντελώς ανομοιόμορφα και ότι έχει αρχίσει να τρέχει δημιουργώντας σταγόνες σε πολλά σημεία. Υπάρχει, επίσης, μια ελαφριά «ομίχλη» λευκού χρώματος στους προβολείς και στα πίσω φώτα, ενώ φαίνονται και φυσαλίδες στο χρώμα αλλά και μερικά δαχτυλικά αποτυπώματα σε ένα από τα πάνελ του αμαξώματος.

Μια ματιά κάτω από το καπό δείχνει ότι κι αυτό βάφτηκε χωρίς να καλύπτεται ο κινητήρας. Πραγματικά, τόσο κακή δουλειά χρειάζεται προσπάθεια ή την πλήρη έλλειψη λογικής. Κρίμα το Audi.
 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022, 12:08