Θεωρείται ένας από τους καλύτερους αθλητές του αλπικού σκι με ειδίκευση στο freestyle. Ονομάζεται Jon Olsson και λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα, διαθέτοντας κατά διαστήματα ορισμένα από τα πιο ιδιαίτερα sportcars.

Το 2015, ο Σουηδός σκιέρ είχε αποκτήσει ένα Audi RS6 DTM, το οποίο τροποποιήθηκε ειδικά από την Uber για να τρέξει στο Gumball 3000 Rally. Αργότερα, το ανέβασε στις χιονισμένες πλαγιές για να διαπιστώσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σε ακραίες συνθήκες και στη συνέχεια το πούλησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρυσι, αγόρασε μια Lamborghini, την οποία επίσης αναβάθμισε σε συνεργασία με την ίδια εταιρεία και την έβαψε στα αγαπημένα του χρώματα. Τοποθέτησε ειδικά ελαστικά με καρφιά και πήγε επίσης στα χιόνια, διασκεδάζοντας με το υπέροχο ιταλικό supercar.

Φέτος, πήρε μια Rolls-Royce Wraith, την τροποποίησε με τον ίδιο τρόπο και επισκέφθηκε το Λας Βέγκας. Το βρετανικό πολυτελές coupe έχει αλλάξει τελείως για χάρη του Olsson, με τον V12 κινητήρα να αποδίδει 810 ίππους, προσφέροντας τη δυνατότητα για ατελείωτα ντριφταρίσματα και burn out.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης