Τι ετοιμάζει πάλι ο κύριος Horacio;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016, 12:12
Τι ετοιμάζει πάλι ο κύριος Horacio;

Την πιο special έκδοση της Huayra, ένα αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής, το οποίο θα διατεθεί σε επιλεγμένους και πάμπλουτους πελάτες, ετοιμάζει ο Horacio Pagani και η ομάδα του.

Η διάσημη ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια ακόμα teaser φωτογραφία της «σκληροπυρηνικής» έκδοσης, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της επετείου για την παραγωγή της 100ης μονάδας του μοντέλου. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε θα παραχθούν μόλις 20 αυτοκίνητα και η τιμή υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, διακρίνεται η μεγάλη σταθερή πίσω πτέρυγα και οι νέες ζάντες, με το διαχύτη και τα αεροδυναμικά βοηθήματα να είναι από carbon. Το ειδικό bodykit μπορεί να αφαιρεθεί ή να τοποθετηθεί ανάλογα τη χρήση που θέλει να κάνει ο ιδιοκτήτης (εντός ή εκτός πίστας),  με τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου να είναι αγωνιστικός.

Ο V12 6.0 twin turbo κινητήρας της AMG θα αποδίδει περισσότερους από 730 ίππους και 1.000 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι «εκρηκτικές». Όσο για την πρεμιέρα, θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016, 12:12