Τι κάνει η εφαρμογή myAudi;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 15:23
Τι κάνει η εφαρμογή myAudi;

Τα νέα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, όπως το A3 Sportback για παράδειγμα, διαθέτουν κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης και προηγμένες τεχνολογίες, κάνοντας τη ζωή του οδηγού και των επιβατών πιο εύκολη και άνετη.

Μεταξύ αυτών είναι και η εφαρμογή myAudi. Προσφέρεται δωρεάν και ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες του Audi connect με το smartphone του κατόχου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των διαδρομών πλοήγησης στο σύστημα πολυμέσων MMI και για streaming μουσικής.

Επίσης, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή myAudi για να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο από απόσταση, να εντοπίσει που έχει σταθμεύσει και να οδηγηθεί με ακρίβεια στο σημείο ή να θέσει σε λειτουργία το προαιρετικό σύστημα προθέρμανσης της καμπίνας.

Τέλος, το προαιρετικό κλειδί Audi connect επιτρέπει έως και πέντε χρήστες να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητο και να εκκινούν τον κινητήρα με το κουμπί έναρξης/διακοπής μέσω ενός smartphone με λειτουργικό Android. Το κλειδί άνεσης (convenience key), το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία ultra-wide band (UWB) για επικοινωνία με το όχημα, περιλαμβάνεται στάνταρ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 15:28