Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι ένας από τους κορυφαίους drifters στον κόσμο. Ένας δεξιοτέχνης που μπορεί να πλαγιολισθήσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο το αυτοκίνητο, σε οποιαδήποτε επιφάνεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Koudai Sobagiri πήρε στα χέρια του ένα βελτιωμένο Infiniti Q60, το οποίο ανέλαβε να τροποποιήσει ο σπεσιαλίστας του είδους και ιδιοκτήτης της ομάδας «Shibata Drift Racing», Tatsuhiro Shibata.

Ο Shibata αγόρασε το αυτοκίνητο στις ΗΠΑ και, αφού το περιποιήθηκε καταλλήλως, είπε να κάνει μια δοκιμή. Το έδωσε, λοιπόν, στον επαγγελματία οδηγό του, προκειμένου να διαπιστώσει για τι είναι ικανό το νέο του «θηρίο».

Αυτός ανέβηκε σε μια αποβάθρα στο λιμάνι της Γιοκοχάμα στην Ιαπωνία, δίνοντας ένα ανεπανάληπτο σόου, σαν έναν χορό ανάμεσα στους καπνούς των ελαστικών και το ουρλιαχτό του κινητήρα που λειτουργεί στα κόκκινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόλυτο drift όχημα της ομάδας Shibata αποδίδει πάνω από 1.000 ίππους χάρη στον βελτιωμένο κινητήρα V6 3,8 λίτρων κινητήρα που προέρχεται από το GT-R. Το σειριακό κιβώτιο είναι της Albins, τα ελαστικά SAILUN Gene R, οι ζάντες είναι ειδικά σχεδιασμένα για drift και τα φρένα φέρουν την υπογραφή της Endless.

Φυσικά το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέο bodykit από ανθρακονήματα, έχει διαφορετικό set-up και είναι ελαφρύτερο από την έκδοση παραγωγής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πιο πολυτελές και επιβλητικό SUV των Ιαπώνων

Σε Αμερική και Καναδά θα γίνουν τα πρώτα χιλιόμετρα των καινούριων crossovers QX55 και QX60 της INFINITI

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης