Χιλιάδες θα είναι και φέτος οι εκδρομείς του Πάσχα που θα χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους το αυτοκίνητό τους. Πριν όμως από κάθε μεγάλο ταξίδι, καλό είναι να πραγματοποιήσουμε τους απαραίτητους ελέγχους και αυτό μπορούμε να το κάνουμε, αν επισκεφθούμε ένα συνεργείο, όπου συνήθως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο έλεγχος γίνεται δωρεάν. Ωστόσο, μπορούμε και μόνοι μας να ελέγξουμε κάποια βασικά πράγματα.

Ποια είναι, όμως, αυτά; Την απάντηση δίνει ο Δημήτρης Κύρκος, ο οποίος στην εκπομπή «Ό,τι Κινείται» που μεταδόθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου από την τηλεοπτική συχνότητα του Zoom έδωσε τις συμβουλές του, όπως κάνει άλλωστε κάθε εβδομάδα. Δείτε τι πρέπει να προσέξετε και μάλιστα μόνοι σας στο παρακάτω video.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια εκπομπή θα μάθετε για την ειδική έκδοση του Smart Fortwo Carlsson, για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που πουλά η McLaren, αλλά και για την Εγνατία οδό, όπου εκεί τα ζωντανά ζωάκια μένουν απλώς στη μοίρα τους… Επίσης, δεν λείπουν τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων.

Την εκπομπή «Ό,τι κινείται» παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδεται κάθε μέρα στις 20.55 από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom.

Παρακολουθήστε παρακάτω την εκπομπή που μεταδόθηκε στις 26 Απριλίου από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom (το θέμα με τις συμβουλές ξεκινά μετά το 2:20)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης