Με το δημοφιλέστερο μικρό crossover της αγοράς μετακινείται στους δρόμους, ο «βασιλιάς» των κρίκων, ο άνθρωπος που σαρώνει τα μετάλλια σε κάθε διοργάνωση και θεωρείται ο κορυφαίος αθλητής του αγωνίσματος αυτή τη στιγμή.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ενόργανης, Λευτέρης Πετρούνιας, παρέλαβε από τη Nissan ένα ιδιαίτερο Juke. Το αυτοκίνητο έχει εξατομικευθεί και φέρει στα πλαϊνά μια φωτογραφία του Έλληνα αθλητή πάνω στους κρίκους. Με αυτό τον τρόπο, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ενισχύει και υποστήριζει έμπρακτα τον 25χρονο, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη μεγαλύτερη παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Θυμίζουμε πως, ο Πετρούνιας κατέκτησε τον περασμένο Οκτώβριο το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής, στη Γλασκώβη με 15.800 βαθμούς. Η διάκριση αυτή του έδωσε και το «εισιτήριο» της απευθείας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ πριν λίγες μέρες πήρε ακόμα ένα χρυσό στους κρίκους με 15.875 βαθμούς, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ντόχα του Κατάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε υποστηρίζει και την Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, καθώς θα διαθέσει ένα στόλο αυτοκινήτων για τις μετακινήσεις τόσο των επισήμων όσο και της συνοδείας της Ολυμπιακής Φλόγας «Rio 2016», αρχής γενομένης από την Τελετή Αφής της Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, στις 21 Απριλίου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης