Ήδη στην Ελλάδα κυκλοφορεί το νέο μοντέλο της BMW με την ονομασία i3. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα που λανσάρεται σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου διαθέτει αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει και τα 150 χιλιόμετρα ενώ μπορεί να φιλοξενήσει στην καμπίνα του, τέσσερις ενήλικες επιβάτες.

Πέρα από τη φουτουριστική σχεδίαση τόσο εντός όσο και εκτός, αίσθηση κάνουν και άλλα στοιχεία όπως για παράδειγμα το… κλειδί. Το συγκεκριμένο που δε χρειάζεται να μπει σε ειδική υποδοχή για να ενεργοποιηθεί ο κινητήρας, διαθέτει τέσσερις επιλογές. Μία να κλειδώνει το αυτοκίνητο, άλλη μία για να ξεκλειδώνει και ένα κουμπί για το άνοιγμα του εμπρός χώρου όπου βρίσκεται το καλώδιο της φόρτισης. Αυτά είναι αι συνηθισμένα κουμπιά καθώς επιπλέον, υπάρχει και ένα τέταρτο το οποίο το οποίο ο ιδιοκτήτης του i3 μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως αυτός επιθυμεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η εταιρεία του δίνει τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσει και να κάνει την λειτουργία που επιθυμεί. Για παράδειγμα, να βάλει σε αυτό ενεργοποίηση κλιματισμού (!), συναγερμό, να ανοίγει το χώρο αποσκευών ή ακόμα και να ανοιγοκλείνει τα παράθυρα… Νέες τεχνολογίες, νέες προχωρημένες σκέψεις, για ένα καθημερινό αυτοκίνητο!!!

Δείτε στο παρακάτω video το νέο BMW i3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης