Τηλεοπτική πρεμιέρα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013, 13:43
Τηλεοπτική πρεμιέρα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα έχει και φέτος τηλεοπτική στέγη με τις παραγωγές του Στράτου Φωτεινέλη και της ομάδας του. Τη φετινή σεζόν οι εκπομπές του θα μεταδίδονται από τον τηλεοπτικό σταθμό SBC. Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο συνολικά τέσσερις ώρες θα είναι διαθέσιμες στους λάτρεις των αγώνων και του αυτοκινήτου.

Πάνω από τα όρια

Κορωνίδα και φέτος είναι η εκπομπή «Πάνω από τα Όρια», που παρουσιάζουν οι Στράτος Φωτεινέλης και Νίκος Τσάδαρης και η οποία ασχολείται με όλο το φάσμα του ελληνικού και του παγκοσμίου motorsport. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο τα μεσάνυχτα και σε επανάληψη την Κυριακή στις 07.00 το πρωί. Επιπλέον, τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου σε ράλι και πίστα θα είναι κοντά σας μέσα από την εικόνα που θα σας μεταφέρει η εκπομπή «Παγκόσμια Πρωταθλήματα». Οι Στράτος Φωτεινέλης και Στάθης Πετρόπουλος θα σας ξεναγούν στο WTCC, το ERC, το Superstars, το Porsche Carrera Cup και το Scirocco R Cup. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, ένας διαφορετικός όμορφος κόσμος, είτε από τους αγώνες ράλι είτε από τους αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού. Η ημίωρη εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 24.00 και σε επανάληψη το επόμενο Σάββατο στις 07.00 το πρωί.

Εκπομπή drift - dragster


Φυσικά, το ραντεβού με τη βελτίωση, το drift, το dragster και οτιδήποτε extreme υπάρχει με κινητήρα και τροχούς δεν λείπει ούτε φέτος, καθώς το R-Evolution είναι ανανεωμένο και δυναμικό, όπως πάντα. Οι Στάθης Πετρόπουλος και Γιάννης Φωτεινέλης κάνουν την τηλεοπτική τους... ψυχοθεραπεία και σας διασκεδάζουν πάντα με φόντο θεαματικές εικόνες από εντυπωσιακά αυτοκίνητα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ημίωρη εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή μισή ώρα μετά μεσάνυχτα και σε επανάληψη το επόμενο Σάββατο στις 07.30 το πρωί.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα


Η εκπομπή «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου», η οποία σας μεταφέρει τη δράση, τις εξελίξεις και τα νέα των ελληνικών πρωταθλημάτων αγώνων ράλι, αναβάσεων, ταχύτητας, ράλι σπριντ καθώς και Drift και Dragster θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου και σε επανάληψη στις 09.00 το πρωί της Κυριακής.

Όλες οι παραπάνω εκπομπές θα προβάλλονται και από ένα ευρύ δίκτυο περιφερειακών καναλιών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το Κρήτη TV με κάλυψη σε παγκρήτιο επίπεδο, το Star Κεντρικής Ελλάδας που καλύπτει την κεντρική Ελλάδα, το Μεσόγειος TV με εμβέλεια στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και τα Επτάνησα καθώς και το Achaia TV με κάλυψη στην περιοχή της Πάτρας και το μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου.

Από φέτος οι εκπομπές θα μεταδίδονται διαδικτυακά και από το dottv.gr τις εξής ημέρες και ώρες:

Πάνω από τα Όρια - Παρασκευή 10.30
R-Evolution - Τρίτη 10.00
Παγκόσμια Πρωταθλήματα - Τετάρτη 10.00
Πανελλήνια Πρωταθλήματα - Πέμπτη 10.30

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013, 13:43