Την πιο ιδιαίτερη αισθητικά και σπάνια έκδοση του πανίσχυρου supercar, παρουσίασε κατά τη διάρκεια του «Monterey Car Week» της Καλιφόρνια, η Ford.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επετειακή έκδοση του GT ονομάζεται ’67 Heritage Edition και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια από τη νίκη της Ford στις 24 Ώρες του Le Mans, με οδηγούς τους Dan Gurney και A.J. Foyt. Ουσιαστικά, είναι ένας φόρος τιμής στο αγωνιστικό παρελθόν της εταιρείας.

Το αυτοκίνητο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και προσφέρεται αποκλειστικά με το carbon package. Είναι βαμμένο στο έντονο κόκκινο χρώμα «Race Red», έχοντας λευκές ρίγες, σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων, ασημί καπάκια καθρεπτών και το Νο1 σε πόρτες και καπό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχη φιλοσοφία ακολουθείται στο εσωτερικό, με τα αγωνιστικού τύπου carbon καθίσματα, τις κόκκινες ζώνες ασφαλείας, τα νέα paddles αλλαγής ταχυτήτων, τα ξεχωριστά διακοσμητικά σε ταμπλό και πόρτες, τα ανθρακονημάτινα μαρσπιέ και το ταμπελάκι με τον σειριακό αριθμό, να τονίζουν τη διαφορετικότητα της έκδοσης.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης