Του Λουκά Παπαλάμπρου

Ικανό να κινηθεί σε κάθε επιφάνεια με την ίδια άνεση και να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο διάβα του. Το νέο Defender χαρακτηρίζεται ως ένα θαυμάσιο 4Χ4, που θα εκπλήξει με τις αρετές και τις ικανότητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά teaser φωτογραφιών από τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου, ανακοινώνοντας ότι στην Ευρώπη θα λανσαριστεί στο τέλος του 2019 και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού λίγους μήνες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την περίοδο, οι μηχανικοί της βρετανικής φίρμας πραγματοποιούν τα καθιερωμένα τεστ. Για την περίσταση έχουν ταξιδέψει με ορισμένα πρωτότυπα έως Β. Αμερική, δοκιμάζοντας τα αυτοκίνητα στις πιο σκληρές συνθήκες. Τα αξιολογούν στα πιο δύσκολα τερέν, σε περιοχές με υψόμετρο 4.000 μέτρων και σε θερμοκρασίες από -40 βαθμούς Κελσίου έως 48 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Defender διαφοροποιείται αισθητικά από κάθε άλλο μοντέλο της γκάμας Land Rover. Ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και θα προσφέρεται σε πέντε διαφορετικού τύπου αμαξώματα, με τρεις ή πέντε πόρτες. Είναι πιο μοντέρνο, σύγχρονο και καλύπτει τις απαιτήσεις των σύγχρονων αγοραστών, διατηρώντας παράλληλα τα «σκληροτράχηλα» χαρακτηριστικά που το έκαναν διάσημο σε κάθε γωνιά της γης.

Βασίζεται στην αλουμινένια πλατφόρμα MLA, έχοντας συμπαγείς διαστάσεις και μειωμένο βάρος. Κάτω από το καπό θα τοποθετηθούν οι κινητήρες της σειράς Ingenium, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης