Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τις πρώτες φωτογραφίες και τις βασικές προδιαγραφές της πρωτότυπης εκδοχής του ηλεκτρικού e-tron Sportback έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο ανήκει στα premium μικρομεσαία SUV Coupe. Είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και, όπως ανακοίνωσε η Audi, είναι έτοιμο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η έκδοση παραγωγής θα λανσαριστεί στην αγορά μέσα στο 2021, με την εταιρεία από το Ingolstadt να προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές ένα ακόμα άκρως ενδιαφέρον EV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση του e-tron Sportback φροντίζουν δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 306 ίππων. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 6,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα. Η μπαταρία χωρητικότητας 82 kWh χαρίζει αυτονομία 450 χιλιομέτρων και με παροχή 125 kW μπορεί να ανακτήσει το 80% της ενέργειάς της σε λιγότερα από 30 λεπτά.

Από αισθητικής πλευράς, το όχημα διακρίνεται για τον δυναμικό σχεδιασμό, τις καμπύλες γραμμές, τα έντονα νεύρα του αμαξώματος, την ευμεγέθη μάσκα και την κεκλιμένη οροφή. Πλήρως ψηφιακό είναι το εσωτερικό, με τους Γερμανούς να έχουν εξοπλίσει το μοντέλο με κάθε λογής τεχνολογία και υπηρεσία συνδεσιμότητας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης