Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Προσπαθείτε και εσείς να υπολογίσετε τα έξοδα του μήνα και ένας λογαριασμός της ΔΕΗ σας κόβει τα όνειρα από τις φετινές διακοπές; Έχετε αναβάλλει το service του αυτοκινήτου σας εδώ και μήνες, μέχρι να μπει το επίδομα αδείας; Δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα λάθος, καθώς οι περισσότεροι είμαστε έτσι, και μάλλον είμαστε έτσι ώστε να μπορούν μερικοί 15χρονοι όπως ο Donald Dougher να έχουν ένα γκαράζ με αυτοκίνητα πολλών εκατομμυρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2019 ο Dougher ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί ως ο πλουσιότερος έφηβος της Αμερικής, άνοιξε το κανάλι του στο Youtube και από τότε καταφέρνει να κερδίζει 22.000 ευρώ το μήνα από την επισκεψιμότητα τόσο στο Youtube όσο και σε άλλα social όπως το instagram και το tiktok.

Με αυτό το μηνιάτικο, αλλά φυσικά και με την βοήθεια των ήδη πλούσιων γονιών του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα απίστευτα ακριβό γκαράζ στην έπαυλη του στην Καλιφόρνια. Ferrari LaFerrari, Bugatti Chiron και πολλά ακόμα supercars φιγουράρουν ανάμεσα σε πολλά SUV, με τον ίδιο να μην μπορεί ακόμα να οδηγήσει κανένα, καθώς είναι μόλις 15 ετών. 

Η Bugatti Chiron που διαθέτει αποτελεί ειδική επετειακή έκδοση 110 Ans και πετυχαίνει το 0-100 σε 2.4 δευτ. έχοντας τελική ταχύτητα πάνω από 418χλμ./ώρα. Το κόστος είναι στα 3.2 εκατ. δολάρια.Αμέσως μετά δεσπόζει η υβριδική Ferrari LaFerrari που διαθέτει και έναν V12 κινητήρα αλλά και ηλεκτροκινητήρα, εκτοξεύοντας την συνδυαστική ιπποδύναμη σε 950 άλογα με τιμή στα 1.750.000 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα άλλο γρήγορο και σούπερ εξωτικό σύνολο είναι η Pagani Huayra Roadster από τον οίκο της πολύ αποκλειστικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ιταλία που κατασκευάζει υπεραυτοκίνητα υψηλής ποιότητας για τους πελάτες της. Ανάμεσα στα supercars υπάρχουν και μερικά πανάκριβα SUV όπως η Rolls Royce Cullinan. 

Τα αυτοκίνητα του ξεπερνούν συνολικά τα 25 εκατ. δολάρια σε αξία και ο ίδιος δηλώνει ότι ανυπομονεί να τα… οδηγήσει επιτέλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης