Είστε λάτρης της μουσικής, θέλετε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια μέσω επαγγελματικής στερεοφωνικής εγκατάστασης ακόμα και όταν βρίσκεστε στο όχημά σας; Η VW σας δίνει τη λύση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι το Amarok Power, ένα ιδιαίτερο όχημα για επαγγελματίες DJ. Πρόκειται για ένα concept, το οποίο εξοπλίζεται με επαγγελματικό εξοπλισμό των Pioneer και Allen & Health. Φέρει ηχοσύστημα 5.000 watt, δύο ηχεία, ένα subwoofer της Void Acoustics και έξι μεγάφωνα τοποθετημένα σε ειδικά κουτιά.

Η αισθητική του Amarok, ακολουθεί τη μόδα, με το γκρι χρώμα του αμαξώματος να συνδυάζεται με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες και τις ζάντες να είναι 22 ιντσών. Οι προβολείς είναι bi-xenon και στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί bucket καθίσματα, τιμόνι από Alcantara, δερμάτινες επενδύσεις Nappa χρώματος μαύρου-πορτοκαλί και διακοσμητικά από ανθρακονήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από ένα V6 3.0 TDI μοτέρ, απόδοσης 272 ίππων και 600 Nm ροπής που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Διαθέτει τετρακίνηση 4MOTION, με τα 0-100 να έρχονται σε 7,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 210 χλμ./ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης