Το ανανεωμένο Nissan Χ-Trail θα πηγαίνει μόνο του!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017, 13:39
Το ανανεωμένο Nissan Χ-Trail θα πηγαίνει μόνο του!

Ακολουθώντας το παράδειγμα του μικρότερου και πιο επιτυχημένου Qashqai, το μεγαλύτερο SUV της ιαπωνικής φίρμας φρεσκαρίστηκε αισθητικά και κυρίως μηχανικά, προκειμένου να συνεχίσει δυναμικότερα την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη.

Οι σχεδιαστές της Nissan τοποθέτησαν στο X-Trail την ανανεωμένη μάσκα με τη γρίλια «V-Motion», έβαλαν νέους προφυλακτήρες, επανασχεδίασαν τα φώτα εμπρός και πίσω, εμπλούτισαν την παλέτα των χρωμάτων με τέσσερις αποχρώσεις και πρόσθεσαν νέες ζάντες 17 και 18 ιντσών.

Στην καμπίνα συναντάμε νέο σπορ τιμόνι και αεραγωγούς, πιο ποιοτικές επενδύσεις σε καθίσματα, ταμπλό και πόρτες, καθώς και πλουσιότερο εξοπλισμό. Τη διαφορά κάνει το σύστημα ProPilot, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το 2018. Μέσω αυτού, ο οδηγός μπορεί να κινηθεί ημιαυτόνομα σε συνθήκες αυξημένης κίνησης ή στους αυτοκινητοδρόμους, επεμβαίνοντας στο γκάζι, το τιμόνι και το φρένο.

Όσον αφορά στους κινητήρες, δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Η εμπορική πορεία του ανανεωμένου Nissan X-Trail αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017, 13:39