Του Λουκά Παπαλάμπρου

Διαθέτει εξοπλισμό για κάμπινγκ, κρεβάτι, τέντα, λειτουργική κουζίνα, ακόμη και ντουλάπα. Μπορεί να πάει παντού χάρη στο σύστημα τετρακίνησης και είναι απόλυτα αποδοτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το California δεν αποτελεί τυχαία το best seller όχημα της κατηγορίας. Ωστόσο, το καινούργιο California 6.1 θα ενθουσιάσει τους φίλους του εναλλακτικού τουρισμού. Είναι πιο μοντέρνο αισθητικά και απόλυτα πρακτικό.

Εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής, τεχνολογία αυτόματου φρεναρίσματος, υποστήριξη λωρίδας κυκλοφορίας, υποβοήθηση παρκαρίσματος, Trailer Assist, Side Protection Function Cross Wind Assist και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, δεν λείπει η οθόνη αφής στην οροφή μέσω της οποία ελέγχονται διάφορες λειτουργίες, όπως ο φωτισμός της καμπίνας και ο κλιματισμός.

Το εσωτερικό καλύπτεται από ύφασμα Palladium Grey και ξύλο Bright Oak. Τα πίσω καθίσματα περιστρέφονται, δημιουργώντας ένα ευρύχωρο σαλόνι για φαγητό και ανάπαυση. Το τραπέζι στο κέντρο είναι πτυσσόμενο, ενώ υπάρχουν επιπλέον τραπεζάκι για τον εξωτερικό χώρο και καρέκλες. 

Η κουζίνα περιλαμβάνει ψυγείο χωρητικότητας 42 λίτρων, εστίες, νεροχύτη και ντουλάπια με τα μαγειρικά σκεύη. Στην οροφή παραμένει η πτυσσόμενη ηλεκτρική σκηνή με το κρεβάτι για δύο άτομα, στο πίσω τμήμα τοποθετήθηκε ένα ακόμη διπλό στρώμα και ντουλάπια για την αποθήκευση των ρούχων και των παπουτσιών.
Πτυσσόμενη είναι η σκάλα, όπως και η τέντα. Τα πάντα αποθηκεύονται εύκολα και γρήγορα σε ειδικές θήκες και βάσεις, προκειμένου ο οδηγός να μην ταλαιπωρείται.

Για την κίνηση φροντίζει ο γνωστός 2.0 TDI κινητήρας απόδοσης 110, 150 και 199 ίππων. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και η κίνηση μεταφέρεται στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς.

Το California 6.1 θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση Caravan Salon του Ντίσελντορφ, που ξεκινά τις επόμενες ημέρες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης