Για 18η συνεχή χρονιά η Renault κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με το Kangoo να είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο στη γκάμα της φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το best seller της γαλλικής εταιρείας είναι πλέον διαθέσιμο με το πακέτο PRO+, θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία και καλύπτοντας κάθε απαίτηση των επαγγελματιών. Το πακέτο προστίθεται στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας των Kangoo Express και Kangoo Maxi, περιλαμβάνοντας επιπλέον ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, υπολογιστή ταξιδίου, ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, κονσόλα και υποβραχιόνιο, καθώς και αυξημένο ωφέλιμο φορτίο (750 κιλά).

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας από τους πιο αποδοτικούς και οικονομικούς πετρελαιοκινητήρες, ο 1.5 dCi με τους 90 και 110 ίππους, ο οποίος χαρακτηρίζεται εκτός των άλλων και από το χαμηλό κόστος λειτουργικών εξόδων. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το διαχωριστικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και μάλιστα χωρίς επιπλέον χρέωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό ΜΕ τζάμι και μονό κάθισμα συνοδηγού κατάλληλο για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

-Πλήρες, ανοιχτό, μεταλλικό ανοιγόμενο διαχωριστικό πλέγμα & αναδιπλούμενο μονό κάθισμα συνοδηγού για επιμήκυνση χώρου φόρτωσης.

-Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό ΜΕ τζάμι, διπλό κάθισμα συνοδηγού, άδεια κυκλοφορίας για τρία άτομα και κατάλληλο για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι τιμές για τα νέα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi με το πακέτο PRO+, ξεκινούν από 14.998 ευρώ και περιλαμβάνουν πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, ισάριθμα χρόνια οδική βοήθεια και δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης.

Δείτε τη γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Renault πατώντας ΕΔΩ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης