Είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Προσφέρεται με τρεις εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες και διακρίνεται για τη μοντέρνα σχεδίαση, την ποιότητα κατασκευής, την άνετη και πρακτική καμπίνα, την οδική συμπεριφορά και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό οργανισμό Euro NCAP, το Nissan Qashqai είναι το ασφαλέστερο οικογενειακό crossover, ξεπερνώντας όλους τους ανταγωνιστές στις σχετικές δοκιμές πρόσκρουσης που έγιναν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Το Qashqai απέσπασε 5 αστέρια στα crash test του οργανισμού και σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε άλλο αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, στη δοκιμή μετωπικής σύγκρουσης πήρε 88%, προσφέροντας τη μέγιστη προστασία σε όλες τις περιοχές του σώματος, του οδηγού και του συνοδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θριάμβευσε στην προστασία των παιδιών, ενώ πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία στις πλευρικές προσκρούσεις και στην προστασία που παρέχεται στα πόδια των πεζών. Τέλος, ο οργανισμός Euro NCAP έκανε ειδική αναφορά στα επικουρικά συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης