Η Rolls-Royce δεν είναι μία απλή μάρκα αυτοκινήτων. Ανήκει στους top class κατασκευαστές και απευθύνεται στην ελίτ των πιο εύπορων ανθρώπων του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πελάτες της RR είναι συνήθως γόνοι βασιλικών οικογενειών, γαλαζοαίματοι, λόρδοι, εκκεντρικοί Ασιάτες και ζάπλουτοι Άραβες. Οι κύριοι αυτοί προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να εξατομικεύσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους το αυτοκίνητο, τοποθετώντας από σπάνια δέρματα στις επενδύσεις έως διαμάντια και πολύτιμους λίθους σε πόρτες, οροφή και ταμπλό.

Φυσικά, η RR είναι έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία των εκλεκτών αγοραστών. Μέσω του τμήματος Rolls-Royce Commissioning Suite, το οποίο ουσιαστικά είναι το ατελιέ της βρετανικής φίρμας, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν τα χρώματα, τα αξεσουάρ, τις ραφές, τα δέρματα, τα εμβλήματα και οτιδήποτε άλλο έχουν στον νου τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατελιέ διαθέτει, επίσης, ομπρέλες όλων των τύπων για τους επιβάτες, σετ αποσκευών και φωτιστικό που προσομοιώνει την απόχρωση του ηλιακού φωτός σε όλες τις χώρες. Με αυτό τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί να δει πώς φαίνεται το χρώμα του αμαξώματος στο Λονδίνο, στο Ντουμπάι, στη Νέα Υόρκη ή στο Χονγκ Κονγκ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης