Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση στο φεστιβάλ Wortherse της Αυστρίας, η Audi έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video του εντυπωσιακού Α3 clubsport quattro concept.

Το πρωτότυπο βασίζεται στο S3 Sedan, έχοντας πιο «άγρια» εμφάνιση και αναβαθμισμένα μηχανικά μέρη. Οι μεγαλύτεροι προφυλακτήρες, ο διαχύτης, οι ζάντες 21 ιντσών με τους carbon κεραμικούς δίσκους από πίσω και το μπλε χρώμα «Magnetic Blue»,  δημιουργούν ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπορ ανάρτηση είναι χαμηλωμένη κατά 10 χλστ., τα φώτα τεχνολογίας Μatrix LED, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα με τις ζώνες τεσσάρων σημείων και ο ειδικός χώρος στο πορτμπαγκάζ για τα δύο κράνη.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο πεντακύλινδρος 2.5 TFSI κινητήρας, ο οποίος χάρη στη φροντίδα των μηχανικών, αποδίδει 525 ίππους και 600 Nm ροπής. Η σχέση ισχύος-βάρους είναι 2,9 κιλά/ίππο, με την κίνηση να περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου S Tronic των 7 σχέσεων. Όσο για τις επιδόσεις, τα 0-100 έρχονται σε 3,6 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 310 χλμ./ώρα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης