Του Λουκά Παπαλάμπρου

Διακρίνεται για τη μοντέρνα εμφάνισή του, την ξεχωριστή προσωπικότητα, τα νεανικά χαρακτηριστικά, τις απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης, τα εξαιρετικά καθίσματα και τους αποδοτικούς κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα τέλη του 2016, οπότε κυκλοφόρησε στην αγορά η τρίτη γενιά του C3, η ζήτηση για το μοντέλο της Citroen ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το γαλλικό hatchback είναι ένα από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα της κατηγορίας, σημειώνοντας εξαιρετικά υψηλές πτήσεις σε αγορές από αυτές της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Βελγίου, της Πορτογαλίας και της Δανίας.

Κατασκευάζεται στη Σλοβακία.Με 1 εκατομμύριο πωλήσεις -μόνο η τρίτη γενιά- είναι το απόλυτο best seller της Citroen. Στην αναβαθμισμένη εκδοχή του προσφέρει ακόμα περισσότερα στους οδηγούς και τους επιβάτες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ενδιαφέρον του κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 97 διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί για το αμάξωμα, οι διχρωμίες και τα ένθετα επιτρέπουν στον υποψήφιο αγοραστή να το προσαρμόσει σύμφωνα με τα γούστα του.

Το πιο ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο μοντέλο της αγοράς.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία, το 41% των παραγγελιών αφορά τις εκδόσεις εξοπλισμού (Shine και Shine Pack), το 65% των C3 που κυκλοφορούν έχουν διαφορετικής απόχρωσης οροφή και το 68% φέρουν στο πλάι τα μοναδικά στο είδος τους Airbump.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του C3

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νέα έκδοση Citroen C3 Aircross τα έχει όλα στην πιο ελκυστική τιμή

Citroen C5 X: Το αυτοκίνητο που ενώνει τρεις κατηγορίες

Ποιοι κινητήρες του νέου Citroen C4 C-Cross δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας;

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης