Του Λουκά Παπαλάμπρου

Σύγχρονο σχεδιαστικά, με αποδοτικούς κινητήρες όπως ο τρικύλινδρος 1.2 PureTech, πλούσιο εξοπλισμό, υψηλή ποιότητα κατασκευής και οδική συμπεριφορά σεμιναριακού επιπέδου, το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για όποιον αναζητεί ένα ολοκληρωμένο SUV. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοντέρνο σχεδιαστικά, συνδυάζει την κομψότητα με τον δυναμισμό

Το C5 Aircross είναι ιδανικό για οικογένειες, καθώς προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, ασύγκριτη άνεση και πολυχρηστικότητα. Οι κάτοχοι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, καθώς μετακινούνται εμπρός/πίσω κατά 150 χλστ., επιτρέποντας την αναδιαμόρφωση της καμπίνας και του πορτμπαγκάζ.

Παράλληλα, τα καθίσματα ρυθμίζονται σε κλίση και αναδιπλώνονται πλήρως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ο μπαμπάς για παράδειγμα, έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει δύο παιδικά καθισματάκια και συγχρόνως να φορτώσει μεγάλα σε μήκος αντικείμενα.

Όσο για το πορτμπαγκάζ, η χωρητικότητά του κυμαίνεται από 580 έως 720 λίτρα με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων σε κανονική θέση και μέχρι 1.630 λτ. αν τα αναδιπλώσει όλα. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι το πλατύ άνοιγμα και το ορθογώνιο σχήμα του.

Χάρη στον έξυπνο και πρακτικό σχεδιασμό του, το ταξίδι γίνεται πραγματική απόλαυση για όλη την οικογένεια και ειδικά για τον οδηγό, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχεί πως θα χωρέσει όλες τις αποσκευές και τα παιχνίδια των παιδιών.

Επίσης, τα καθίσματα τεχνολογίας «Advanced Comfort», παρέχουν άριστη στήριξη στο σώμα και δεν κουράζουν τους επιβάτες στα πολύωρα ταξίδια.

Η μεγάλη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος (23 εκατοστά) και το Grip Control κάνουν τις μετακινήσεις στο χώμα και σε πιο απαιτητικές διαδρομές παιχνιδάκι, ενώ η έξτρα ανάρτηση «Progressive Hydraulic Cushions» εξαφανίζει με μαγικό τρόπο τις κακοτεχνίες των ελληνικών δρόμων.

Η ναυαρχίδα της Citroen είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τέσσερα κινητήρια σύνολα και σε ισάριθμα επίπεδα εξοπλισμού (Live, Inspire, Feel και Shine). Οι τιμές ξεκινούν από 22.550 ευρώ για τη βασική έκδοση με τον 1.200άρη κινητήρα βενζίνης, από 25.000 ευρώ για τον 1.5 BlueHDI, από 30.800 ευρώ για τον 1.6 λίτρου βενζίνης με τους 180 ίππους και από 36.750 ευρώ για την κορυφαία πετρελαιοκίνητη εκδοχή.

Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος φθάνει τα 23 εκατοστά

Σύγχρονο τεχνολογικά ταμπλό με οθόνη αφής και ψηφιακό πίνακα

Βάζεις δύο παιδικά καθίσματα και χωράει και ένας ενήλικας στη μέση

Κινείται τόσο αθόρυβα που δεν αποκλείεται κάποιος επιβάτης να πάρει έναν υπνάκο

 

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του C5 Aircross

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης