Είναι το αυτοκίνητο που «έκλεψε τις καρδιές» των απανταχού φίλων της ταχύτητας. Ένα αριστουργηματικό τετράτροχο, ένα αυτοκίνητο που κάθε οδηγός θα ήθελε να έχει στην κατοχή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Giulia GTA δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 110 χρόνια της Alfa Romeo. Είναι το πιο γρήγορο sport sedan παραγωγής της ιστορικής ιταλικής φίρμας και θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες. Βασίζεται στην Quadrifoglio και εφοδιάζεται με μια ενισχυμένη έκδοση του V6 2.9 bi-Turbo κινητήρα απόδοσης 540 ίππων.

Χάρη στη χρήση προηγμένων υλικών, το βάρος του αμαξώματος είναι μειωμένο κατά 100 κιλά σε σχέση με την Giulia QV, επιτυγχάνοντας την κορυφαία αναλογία βάρους/ισχύος (2,82kg/hp) στην κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι διαθέσιμη και στην έκδοση GTAm, η οποία φέρει ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα από carbon που εξελίχθηκαν με βάση αυτά του μονοθεσίου της F1 και εξατομικευμένα στοιχεία.

Στο παρακάτω βίντεο, οι Arnaud Leclerc, επικεφαλής της Alfa Romeo για την περιοχή ΕΜΕΑ, Klaus Busse, επικεφαλής Σχεδιασμού, και Fabio Migliavacca, επικεφαλής Marketing, μοιράζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους κατά τη διαδικασία αναβίωσης του μοντέλου. Μιλούν για το design, την εξέλιξη, την παραγωγή, το μοναδικό στυλ και την απόδοση της εκθαμβωτικής Giulia GTA.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης