Την επόμενη Παρασκευή 5 Αυγούστου ξεκινά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Η Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα το Ρίο ντε Τζανέιρο φιλοξένει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τη φλόγα να φωτίζει τον ουρανό του Μαρακανά και η σημαία με τους πέντε κύκλους να κυματίζει στην οροφή του σταδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες θα αγωνιστούν συνολικά 15.000 αθλητές. Η Nissan, ως βασικός χορηγός της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους νικητές κάποιων αγωνισμάτων ένα εκπληκτικό δώρο.

Πιο συγκεκριμένα, αν κάποιος από τους 10 Ολυμπιακούς και έξι Παραολυμπιακούς αθλητές ο οποίος έχει την υποστήριξη της Nissan Βρετανίας κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, θα λάβει ως δώρο ένα επιχρυσωμένο Leaf. Το αυτοκίνητο έχει τροποποιηθεί ειδικά και φέρει ανάγλυφα των αγώνων του Ρίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «χρυσό» ηλεκτροκίνητο Leaf παρουσιάστηκε από τον Sir Chris Hoy στο ποδηλατοδρόμιο Lee Valley Velopark του Λονδίνου. Ο Σκωτσέζος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδηλάτες πίστας όλων των εποχών, έχοντας κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο στους αγώνες της Αθήνας το 2004, τρία στο Πεκίνο το 2008 και δύο στο Λονδίνο το 2012.

Πλέον, είναι πρεσβευτής της Nissan στη Μεγάλη Βρετανία και επίσημος οδηγός αγώνων της μάρκας, με συμμετοχές στις 24 Ώρες του Le Mans, στο Ευρωπαϊκό Le Mans Series και στο Βρετανικό πρωτάθλημα GT.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης