Η Mercedes G63 AMG είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά SUV που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, με εκπληκτικές εκτός δρόμου δυνατότητες. Η βελτιωμένη έκδοση δια χειρός Brabus όμως, είναι ότι πιο θηριώδες έχουμε δει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο ονομάζεται B63S 700 6×6 και όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, είναι ένα πραγματικά τεράστιο αυτοκίνητο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην έκθεση της Φρανκφούρτης και όλοι θέλουν να το δουν από κοντά.

Έχει κίνηση και στους έξι τροχούς, με το παρουσιαστικό του να είναι επιβλητικό. Το μαύρο χρώμα του αμαξώματος συνδυάζεται με κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την πολυτέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένα βελτιωμένος V8 twin-turbo κινητήρας 5,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 700 ίππους και 960 Nm ροπής. Παρά το βάρος των 3,6 τόνων, επιταχύνει στα 0-100 σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα, με το αυτόματο κιβώτιο 7G-TRONIC να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις.

Διαθέτει πέντε μπλοκέ διαφορικά που μπορούν να μεταφέρουν την ροπή και στους έξι τροχούς ανάλογα τις συνθήκες, με τη ρύθμιση να γίνεται μέσω διακοπτών στο ταμπλό.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης