Επιτέλους η Subaru αποφάσισε να αλλάξει ρότα όσον αφορά τη σχεδιαστική φιλοσοφία, με τα επόμενα μοντέλα παραγωγής να έχουν πιο σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το Impreza 5-Door που είδαμε στην έκθεση του Τόκιο, η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε την πρωτότυπη εκδοχή και της sedan έκδοσης. Το concept αποτελεί προπομπό του μοντέλου παραγωγής που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2016. Υιοθετεί τη φιλοσοφία Dynamic x Solid, με το αυτοκίνητο να έχει σαφώς πιο ευρωπαϊκό «αέρα» και premium χαρακτήρα.

Το μήκος του είναι στα 4,55 μέτρα, το πλάτος 1,88μ. και το ύψος 1.45μ. με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2,77μ. Τα νούμερα είναι ιδανικά για την κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι προσφέρει τη βέλτιστη ευρυχωρία στο εσωτερικό. Το πρωτότυπο πατά σε ζάντες 19 ιντσών, έχει τονισμένα φτερά, μυώδες πίσω τμήμα και δυναμικές γραμμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Subaru δεν θέλησε να δώσει αναλυτικές πληροφορίες, παρά μόνο ότι βασίζεται στην νέα πλατφόρμα Global Platform, έχοντας μειωμένο βάρος και αποδοτικούς κινητήρες. Ελπίζουμε ότι το Impreza παραγωγής θα έχει πολλά στοιχεία με το συγκεκριμένο πρωτότυπο και η εταιρεία θα τολμήσει αυτή τη φορά το κάτι παραπάνω.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης