Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Λίγες ημέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της γκάμας, η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη VW, το σαλόνι του ολοκαίνουριου ID.4 προσφέρει μια αίσθηση απλότητας και ελευθερίας. Διακρίνεται για την άνεση, την πρακτικότητα και την ευρυχωρία. Διαθέτει αρκετούς αποθηκευτικούς και έχει ιδιαίτερα μεγάλο πορτμπαγκάζ, που φθάνει με τα καθίσματα σε όρθια θέση τα 543 λίτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πόρτες έχουν μεγάλο άνοιγμα, γεγονός που ευνοεί την εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών. Η κεντρική οθόνη δίνει την εντύπωση ότι αιωρείται πάνω από το ταμπλό, μπροστά από τον οδηγό έχει τοποθετηθεί ψηφιακός πίνακας οργάνων και οι διακόπτες στο τιμόνι είναι διεπαφής.

Η προαιρετική πανοραμική οροφή παρέχει απεριόριστη θέα, με τον εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό να αποτελείται από 30 αποχρώσεις. Η χαρακτηριστική φωτεινή λωρίδα ID. Light κάτω από το παρμπρίζ αλλάζει εφέ ανάλογα την κίνηση και τις λειτουργίες του οχήματος, αναβοσβήνει σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας και επισημαίνει πληροφορίες για το σύστημα πλοήγησης και τις τεχνολογίες υποβοήθησης.

Οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι από ανακυκλώσιμα υλικά στο μεγαλύτερο ποσοστό, φέρουν ηλεκτρικές ρυθμίσεις, ακόμα και λειτουργία μασάζ.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης