Το μοντέλο που εκτόξευσε τις πωλήσεις της ιταλικής φίρμας αναβαθμίστηκε αισθητικά, συνεχίζοντας με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική την εμπορική του πορεία στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Fiat λανσάρει στην Ευρώπη δύο νέες ξεχωριστές εκδόσεις που θα ενθουσιάσουν τους υποψηφίους αγοραστές με το στυλ και τον πλούσιο εξοπλισμό. Ονομάζονται Star και Rockstar και θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά τις επόμενες εβδομάδες.

Το 500 Star αποτελεί την επιτομή της κομψότητας. Προσφέρεται σε εντυπωσιακούς χρωματισμούς με εξατομικευμένα στοιχεία στην καμπίνα και ξεχωριστά διακοσμητικά. Η ηλιοροφή και η οθόνη 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων Uconnect περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Το 500 Rockstar από την άλλη, απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα αυτοκίνητο με έντονη προσωπικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασίζεται στην έκδοση Sport, διαθέτοντας ζάντες 16 ιντσών, λεπτομέρειες σε σατινέ χρώμιο, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ και το νέο αποκλειστικό ματ χρώμα «Green Portofino».

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν οι εμπνευσμένες επενδύσεις με ραφές που θυμίζουν το ανδρικό κοστούμι, οι γκρι και μπλε λεπτομέρειες στις πόρτες, τα διακοσμητικά σε ματ πράσινο και σατινε Graphite στο ταμπλό, η σταθερή ηλιοροφή και το σύστημα Uconnect με τις απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Τέλος, να σημειώσουμε πως, το 500 προσφέρεται σε δύο τύπους αμαξώματος (τρίθυρο ή Cabriolet), με τους κινητήρες βενζίνης 1.2 69hp και Twinair 0.9 85hp οι οποίοι συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο Dualogic.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης