Κινητήρας βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 141 ίππων και 265 Nm ροπής, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων, μεγάλη οθόνη αφής που παρέχει εύκολη συνδεσιμότητα και κομψή αισθητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Kona Hybrid είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με τιμή από 23.590 ευρώ. Διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, πλήθος συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, υπηρεσίες πλοήγησης σε πραγματικό χρόνο κι ένα αποδοτικό υβριδικό σύνολο που διακρίνεται για τη δύναμη και την οικονομία.

Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 3,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 90 γρ./χλμ. Το αυτόματο κιβώτιο DCT6 διαθέτει στάνταρ χειριστήρια αλλαγής των σχέσεων στο τιμόνι, η πίσω ανάρτηση είναι πολλαπλών συνδέσμων, οι ζάντες 16 ή 18 ιντσών, τα φώτα LED και το εσωτερικό πιο κομψό από ποτέ χάρη στο πακέτο «White», το οποίο προσφέρεται από τη βασική έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, αυτό που κάνει τη διαφορά στο Kona Hybrid είναι η υβριδική τεχνολογία. Παρακάτω, σας παραθέτουμε τα πέντε βασικά χαρακτηριστικά της.

1. 45% χαμηλότερη κατανάλωση από μικρούς turbo κινητήρες εντός πόλης, όπου το Kona Hybrid ενεργοποιεί εκτεταμένα την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση.

2. Η ηλεκτροκίνησή του είναι αυτοφορτιζόμενη, απαλλαγμένη από το άγχος της φόρτισης.

3. Η υβριδική μπαταρία του είναι τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου με υψηλή αξιοπιστία, ενώ καλύπτεται από την κορυφαία στην κατηγορία Εργοστασιακή Εγγύηση 8 ετών.

4. Οικονομική τακτική συντήρηση (στα επίπεδα μικρού βενζινοκίνητου) με ελαχιστοποιημένα κόστη κυκλοφορίας αλλά και καταπόνησης από φθορές στα φρένα.

5. Προνοητική εξοικονόμηση καυσίμου, χάρη στις τεχνολογίες ECO-DAS που αξιοποιούν εκ των προτέρων επικείμενες ανηφορικές ή κατηφορικές κλίσεις, για αποδοτικότερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ανακαλύψτε το Kona Hybrid

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης