Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, κέρδισε το θαυμασμό όλων με την επιβλητική εμφάνιση, τα εξαιρετικά επίπεδα πολυτέλειας, τις εκπληκτικές επιδόσεις και τις μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Bentley Bentayga άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των μεγάλων SUV, με την εταιρεία να το χαρακτηρίζει ως το απόλυτο αυτοκίνητο. Καθόλα άδικα, καθώς πρόκειται για ένα εντυπωσιακό όχημα που μπορεί να προσφέρει τα πάντα στους ιδιοκτήτες. Πλέον, διαθέτει και πακέτο ψαρέματος, ικανοποιώντας τους πιο απαιτητικούς και ιδιόρρυθμους πελάτες.

Οι «καλλιτέχνες» του τμήματος εξατομίκευσης Mulliner, σχεδίασαν με μεράκι το πακέτο το οποίο διαθέτει οτιδήποτε επιζητά ο λάτρης του ψαρέματος για μια επιτυχημένη μέρα στις όχθες ενός ποταμού ή της θάλασσας. Στις ειδικές δερμάτινες θήκες και βαλίτσες που έχουν τοποθετηθεί στο πορτμπαγκάζ του Bentayga, υπάρχουν τέσσερα καλάμια ψαρέματος υψηλής ποιότητας, σετ με πετονιές και αγκρίστρια, αδιάβροχα ρούχα, χώροι για δολώματα και φυσικά υποδοχές αποθήκευσης των ψαριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θήκες και οι βαλίτσες είναι κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά, όπως ξύλο καρυδιάς και δέρμα υψηλής ποιότητας. Οι άνθρωποι της Bentley έχουν τοποθετήσει ακόμα και μαγειρικά σκεύη! Όλα τα υλικά είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα και γρήγορα από το πορτμπαγκάζ.

Η τιμή της εκπληκτικής αυτής έκδοσης παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες ξεπερνά τα 230.000 ευρώ στην Αγγλία.





Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του Bentayga

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης